Hvad koster det at sende en SMS

Prisen for at sende beskeder afhænger af følgende:

Hvor lang er din SMS? Teleselskabet betragter en SMS som 160 tegn. Overstiger en SMS 160 tegn, splittes den over i to. Er den over 320 tegn, deles den i 3 etc. Som kunde betaler du for hver af disse SMS’er.
Hvor mange modtagere er der i din gruppe? Hvis du har mange personer i den gruppe du sender til, vil det koste mere, end hvis du f.eks. kun sender til én modtager.
Hvilket land bor modtageren i? Prisen for at aflevere beskeder er forskellig i forskellige lande.
Specialtegn i afsenderen? Hvis du har valgt at ændre afsenderid til en afsender med et dansk tegn, så kan én SMS kun fylde 71 tegn. Dermed bliver prisen højere for hver besked.

Inden du trykker på SEND kan du altid se, hvad prisen bliver for at sende den givne SMS.

Untitled

På dette skærmbillede kan du se, at under beskeden står der 38 der betyder antallet af tegn. 1 betyder at det bliver til en besked. Du kan maks sende 4000 tegn i én besked. Og sidst står der hvad det koster at sende denne besked.

Hvis du i modtageren havde skrevet navnet på en gruppe, så ville systemet automatisk regne ud hvor meget det vil komme til at koste at sende beskeden til hele gruppen.

Du skal være opmærksom på, at det prisen er uanset om beskeden bliver leveret eller ej. Også selvom telefonnummeret ikke findes.