Opret og send SMS til kontakter og grupper

I videoen herunder vises, hvordan man kan oprette kontakter og lave grupper, hvordan man kan tilføje forskellige personer til forskellige grupper og hvordan man afsender en SMS til en gruppe.

Vejledning: Opret og send til grupper

1. Log ind på hjemmesiden med telefonnummer og kodeord

2. Klik på ikonet “Gå til kontakter” i venstre side af dit skærmbillede. Dine kontakter vil nu komme frem i skærmbilledets højre side.

3. Opret Gruppe: I menu’en i højre side af skærmen ser du nu dine kontakter. Klik på det midterste ikon “opret gruppe”. Skriv et navn til gruppen og klik “tilføj”. Gruppen er nu oprettet.

4. Tilføj kontakter til gruppen: Sæt nu flueben til venstre for de kontakter, som du ønsker at tilføje til din gruppe. Gå derefter op i rullemenuen “grupper” øverst til højre og vælg “tilføj til… ” og navnet på den gruppe du har oprettet. De valgte kontakter er nu tilføjet til din gruppe.

5. Send GruppeSMS: Skriv navnet på din gruppe i kontaktfeltet i venstre side af skærmen, eller vælg gruppen i rullemenuen ovenover. Skriv dernæst den besked, du ønsker at sende og klik ” send”. Beskeden vil nu blive sendt ud til de kontakter, som tilhører gruppen.