Brug QR koder til at markedsføre din SMS liste

QR code for tilmelding

Herunder beskriver vi hvordan du kan give dine medlemmer, kunder, beborer eller medarbejder mulighed for at tilmeldige sig din SMS liste via en QR kode.

En QR-kode er et todimensionel billede, som kan aflæses af en mobiltelefon og videresende brugeren til en sms. De fleste nyere telefoner har indbygget et program der kan afkode disse koder.

Du kan f.eks. sætte en QR kode op ved dit kasseapparat, i klublokalet eller i opgangen. Når brugeren scanner QR koden starter SMS app'en på telefonen. Brugeren trykker "Send" og de er tilmeldt din liste.

Sådan kommer du igang med QR koder

I denne vejledning antager vi at du har en SureSMS konto. Har du ikke det, kan du gratis oprette en her.

Det første du gør når du er logget ind er at vælge menupunktet Adressebog og herefter Grupper som vist herunder.

I grupper klikker du på blyanten til højre for den gruppe du gerne vil lave en Tilmeldings QR kode til.

Herefter ser du dette billede:

 

Det første du skal gøre her er at udfylde feltet Keyword. Dette er gruppens/listens officielle navn. Det er altså det navn som dine brugere, medarbejder, medlemmer eller kunder ser.

Herefter klikker du på "Gem"

Nu vil du til højre se en QR kode. Højreklik på QR koden og vælg "Kopier". Herefter kan du sætte QR koden ind i det dokument du gerne vil skrive ud og hænge op.

 

Sådan bruger kunderne QR koden

Når en person gerne vil tilmelde sig listen, skal de blot åbne kameraet på deres telefon og pege den mod QR koden. Herefter vil telefonen spørge om den skal åbne linket. Telefonen vil nu åbne SMS programmet på telefonen og det eneste brugeren skal gøre er at trykke på send.

Så er de tilmeldt din liste.