Opret, ret og slet skabeloner

Om sms skabeloner

Mange af vores kunder sender hyppigt den samme type beskeder ud til kunder eller samarbejdspartnere igen og igen. Så kan man med fordel benytte sig af muligheden for at lave skabeloner i vores SMS system.

Med en skabelon kan du spare både arbejdstid og sikre dig, at alle dine brugere får densamme gode service!

En skabelon er en tekst, som du kan bruge mange gange. I stedet for at skrive beskeden, hver gang du skal sende den, kan du oprette en såkaldt skabelon. Når du har oprettet skabelonen, kan du vælge den i en liste, hvorefter den besked, du har valgt, automatisk bliver sendt.

Forskellige skabeloner

Det er muligt at oprette alle de skabeloner, du har brug for. Har du f.eks. brug for at sende en besked “Husk din tid…”, men også har brug for at sende beskeden “Dine varer er hjemkommet…”, så laver du ganske enkelt to forskellige skabeloner.

Skabeloner SMS gateway

Her til højre kan du se hvordan det ser ud, når du retter eller bruger en skabelon.

Du kan også se, at på den første skabelon er lagt en kode <%fornavn%> ind. Når denne kode står i beskeden, flettes modtagerens fornavn automatisk  ind i beskeden, når den sendes.

På den måde kan skabelonerne gøres mere personlige, hvilket ofte giver dig en bedre response fra dine kunder.

Slet en skabelon

Hvis du beslutter dig for, at en skabelon ikke længere skal bruges, kan du naturligvis slette den igen. Det gør du ved at klikke på det lille kryds ud for listen med skabeloner, når du har valgt den skabelon der skal slettes.

 

Vi har lavet en video, der viser, hvordan man opretter, retter og sletter en skabelon. De skabeloner, du laver, kan du benytte, når du gentagne gange skal sende den samme besked til en eller flere modtagere.