Send SMS – planlæg afsendelse af beskeder

Planlæg afsendelse – Tidsbestemte SMS beskeder

I SureSMS er der indbygget en kalender. En kalender, der betyder, at du selv kan bestemme, hvornår dine beskeder skal sendes ud.

Ønsker du f.eks. at sende planlagteafsendelserbeskeder til dine kunder, når de har fødselsdag, kan du lægge alle beskeder ind på én gang. Systemet sørger så selv for at sende beskederne på det tidspunkt, du har forudbestemt. Denne funktion gælder selvfølgelig på både på klokkeslet såvel som på dato.

SureSMS understøtter også at beskederne kan sættes til afsendelse dagligt, på hverdage, ugentligt, månedligt eller årligt. Mulighederne er mange med planlagte SMS beskeder.

Systemet vil sende beskederne uanset om din computer er tændt eller ej, fordi beskeden allerede ligger på vores server – og den er ALTID tændt .

Du kan selvfølgelig altid slette de beskeder, du tidligere har planlagt til afsendelse. Ligesom du har en Indbakke og en Udbakke i din mailklient, så har du også en “Planlagte beskeder” mappe hvor alle de beskeder du har planlagt i fremtiden ligger. Det er nemt og overskueligt at genfinde og evt. ændre beskeden.

Gruppe-SMS

Tidsstyret SMS beskeder kan også bruges sammen med Gruppe-SMS funktionen, så du kan sende tidsstyrede beskeder til hele gruppen. Samtidig kan du også bruge vores funktion til at flette navne ind i beskederne, så den tidsstyrede besked bliver mere personlig.

 

Her kan du se en video om, hvordan man planlægger afsendelse af beskeder i SureSMS. Du kan planlægge afsendelse en enkelt gang, eller gentage afsendelsen dagligt, ugenligt, månedligt og årligt.