Sådan sender du en besked fra Sure SMS

Her kan du se en video, der viser, hvordan du sender en helt almindelig besked fra vores hjemmeside.

 

SendSMS gammelt system

Modtager

Her skriver du modtageren. Vælge først landekode og derefter telefonnummer. Du kan også kopiere telefonnumre fra f.eks. Excel og sætte ind i dette felt. Hvis du har grupper, kan du klikke på vælg gruppe(r) og sætte flueben ved de grupper du vil sende til.

Planlæg afsendelse

Ved at skrive en dato og et tidspunkt i dette felt, bliver beskeden planlagt i stedet for sendt. Det vil sige at den bliver lagt på vores server til afsendelse på et senere tidspunkt. Når du har klikket på Send og godkendt en fremtidig afsendelse kan du lukke browseren, fordi så ligger den klar til afsendelse på vores server.

Afsender

Du har mulighed for at vælge forskellige afsendere til din besked. I udgangspunktet er afsenderen dit eget nummer, så modtagerne af beskederne tror at beskeden er skrevet direkte fra din telefon. Men du kan også sende fra f.eks. SMS-Service. Hvis du ønsker at kunne vælge flere værdier i drop-down listen skal du blot klikke på "plus" udfor og skrive hvad du ønsker som senderid. Når du har sendt forespørgslen ind godkender vi den - det er en manuel process så der kan godt gå et par timer.

| 0 | 0 | Max:4000 | Pris 0,00 DKK

Når du er igang med at skrive beskeden vil du under selve beskeden kunne se hvor mange tegn du har skrevet, samt hvor mange SMS beskeder der skal sendes. Du kan højest skrive 4000 tegn i en SMS. Det sidste du kan, der bliver opdateret løbende er prisen på beskeden.

Flash

Flash-SMS (nogle gange også kaldet  Flash-beskeder ) er en speciel form for SMS. De vises direkte på modtagerens skærm, uden at modtageren skal åbne dem. Normalt kan mobiltelefoner hverken gemme disse beskeder (med undtagelser ) eller sende dem selv. Der er dog apps, der giver dig mulighed for at sende dem. Nogle telefoner viser dem ikke, hvis telefonen er låst. 

Gentag

Når du har planlagt en besked har du mulighed for at gentage afsendelse af den samme besked. Det kan gøres ved at sætte et flueben i de respektive intervaller.

Gem som skabelon

Hvis du gerne vil gemme en besked, så du kan bruge den samme besked igen, kan du sætte et flueben i dette felt.