Forklaring på Status Beskrivelse

I din udbakke kan du se en kolonne der hedder Statusbeskrivelse eller StatusDescription. Denne kolonne indeholder en beskrivelse af hvilken leverings-status den enkelte SMS besked har. Kunne den leveres eller er den fejlet. Herunder kan du se hvilke værdier feltet kan have og hvad den enkelte værdi betyder:

 

Message queued Vi er igang med at sende. Den kan have denne status i et stykke tid, hvis du f.eks. har planlagt beskeden til at blive sendt om nogle dage. Klik på pilen til højre for beskeden for at se om og hvornår beskeden er planlagt til.
Message in internal queue Beskeden bliver ikke sendt. Den ligger i en intern kø for at blive undersøgt. Hvis du f.eks. har sendt samme SMS til samme nummer hurtigt efter hinanden, hvis vi tror det er SPAM du sender, eller hvis vi ved at nummeret du sender til ikke findes. (hvis du f.eks. har 7 cifre i et dansk nummer)
Enroute Beskeden er leveret til den pågældende operatør. Vi afventer derfor at høre fra operatøren om beskeden kunne leveres eller ej.
Expired Vi har forsøgt at sende beskeden i 72 timer, men telefonen ville ikke modtage den i den periode. Det kan være at telefonen har været slukket, uden for dækning eller at der ikke er mere plads på telefonen til SMS beskeder.
Unauthorized SenderID. SenderID needs to be approv Du har sendt en besked med et afsender-id der ikke er godkendt. Du skal have godkendt et afsender-id inden du kan bruge det.
Undeliverable Vi har modtaget svar fra operatøren om at denne besked ikke kan leveres. Det sker typisk hvis det er et fastnetnummer, eller hvis telefonnummeret ikke er registreret hos operatøren.
Delivered Beskeden er blevet leveret. Du kan, ved at klikke på pilen til højre for beskeden se hvornår vi har modtaget den og hvornår den er leveret til telefonen.