Send SMS til en SMS liste

Sådan sender du SMS til din 2-vejs løsning

Hvis du har en to-vejs løsning, eller har valgt et keyword til din gruppe, så kan du sende en SMS til dit to-vejs nummer og for den videresendt til alle i gruppen.

To-vejs løsningen

Når du sender en SMS til det telefonnummer du har på din to-vejs løsning, vil vores gateway prøve at håndtere svaret på en intelligent måde.

Sender du en SMS til nummeret, så vil vores system lede efter en gruppe i din kontaktbog der hedder “Alle” eller “All”. Hvis der findes en sådan gruppe, så vil systemet automatisk sende den indkomne besked til alle de personer der ligger i gruppen.

Hvis der ikke findes en gruppe der hedder Alle, så vil systemet undersøge om det første ord i beskeden er Tilmeld eller Afmeld.

Hvis det er det, så vil den undersøge om andet ord i beskeden er et keyword du har valgt på en gruppe. Hvis det er tilfældet, så vil systemet automatisk tilmelde eller afmelde afsenderes telefonnummer til gruppen. Består beskeden kun af tilmeld eller afmeld, og har du en gruppe der hedder “Alle”/”All” så vil systemet automatisk tilmelde eller afmelde brugeren gruppen alle.